Om oss

Batteri Olsen Skien AS har en lang og tradisjonsrik historie. Bedriften ble startet av Olaf Olsen og hans sønn Kjell Olsen i 1955.  Bedriften drives i dag av 3.generasjon Olsen ved Morten Batteri Olsen.

Kjell overtok i den unge alder av 17 år da hans far døde brått. Det ble en tøff tid og mer en kamp for å overleve økonomisk i en tid hvor man satt stor pris på lite. Kjell hadde et veldig godt samarbeide og støtte fra Kvikk Horten AS og Ole Olsen(ikke i familie). Kontakten med Ole Olsen var virkelig som et godt familie samarbeide over mange år, og en god støtte i tunge tider. Noe som aldri vil bli glemt.

Da Kjell overtok hadde han en god dag om han solgte 2 batterier. I dag har bedriften 7 ansatte og selger over 10.000 batterier i året.

Kjell, som har passert 80 år, er fremdeles på arbeid,  trives godt og setter stor pris på gamle og nye kunder som kommer innom for en handel, en prat og en kopp kaffe. Hans kone Irene er også stadig innom og rydder, steker vafler, vanner blomster, passer på gutta og ser til at det er kaffe til kundene.

Batteri Olsen Skien AS er kjent for å levere topp kvalitet, yte best service og god personlig kontakt.

Historie og produkter.
Batteri Olsen Skien AS forhandler Banner batterier. Bedriften er eneste forhandler i Norge som er sertifisert som Professional Dealer, noe vi er utrolig stolte av.

Banner er en av Europa’s største produsenter av batterier og har f.eks 45% av bobil/campingmarkedet i Europa og 65% av lastebil/tunge kjøretøy markedet i Europa. NAF/Motor kåret Banner som testvinner blant de mest kjente/solgte batteriene i Norge.

I dag leverer Batteri Olsen Skien AS alt av batterier til bil – tungtransport – anleggsmaskiner – truck – lifter – MC – Marine – fritid – nødstrøm – alarmanlegg – småbatterier.

Ladere til alle formål, batterikabler, polklemmer, starthjelp og andre rekvisita.

Batteri Olsen Skien AS er også Sunwind forhandler i Telemark og har hatt en markant økning i salg av disse produktene. Miljøvennlig energi er inn i tiden og solcellepanel med tilhørende utstyr/batteribanker til hytter, fritidsboliger, båter, bobiler/campingvogner, golfbiler og andre formål har blitt en viktig del av bedriftens tjenester.

Drop in og montering.
Batteri Olsen Skien AS har fokus på effektiv og kundevennlig service. Vi har 3 monteringshaller hvor dyktige og profesjonelle medarbeidere monterer/skifter batteri mens du tar en kaffekopp i hyggelige omgivelser. Vi tar full sjekk på batteri, på lading og avdekker eventuell krypstrøm. Vi tar en profesjonell diagnosetest på bilen din om ønskelig.

Miljø.
Miljø er viktig for Batteri Olsen. Bedriften legger stor vekt på å bevare miljøet. Kjell har helt fra starten i 1955 levert batterier til kunder og forhandlere rundt i Telemark. Det har vært fra dag 1 og er en viktig del i leveransene å ta med defekte/brukte batterier i retur for levering til gjenvinning slik at batteriene ikke blir en kilde til miljøforurensning. En tjeneste kundene rundt i fylket setter stor pris på. Rutene gjennomføres regelmessig den dag i dag.