Batteri Olsen

Batteri Olsen ble etablert i 1955 og holder i dag til på Kjørbekkdalen 15 B i Skien, og er kjent for kvalitet, ferske batterier og konkurransedyktige priser på start- og fritidsbatterier, ladere, booster, fornybar energi og solcelle, etc…

Våre kundekrets er i store deler i Telemark og Sør/ Østlandet. Kundekretsen består av Kommunen, Bygg -og anleggsbransjen, private kunder, offentlig, offshore, maritim, politi, sykehus, tungtransport, små og store bedrifter m.fl

I dag har bedriften 5 ansatte og selger over 10.000 batterier i året. Batteri Olsen Skien AS er kjent for å levere topp kvalitet, yte best service og god personlig kontakt.

Batteri Olsen Skien AS er kjent for å levere topp kvalitet, yte best service og god personlig kontakt.

Kundeservice

Batteri Olsen Skien AS har fokus på effektiv og kundevennlig service. Vi har 3 haller hvor dyktige og profesjonelle medarbeidere monterer/skifter batteri mens du tar en kaffekopp i hyggelige omgivelser. Vi tar full sjekk på batteri, lading og avdekker eventuell krypstrøm. Vi tar en profesjonell diagnosetest på bilen din om ønskelig.

Sunwind

Vi er i dag en del av Sunwind hyttesenter AS og har en egen avdeling i vår butikk. Vi har et bredt utvalg av produkter, fornybar energi, solceller og gassprodukter til hytter, marine, caravan/ bobil og fritid. Miljøvennlig energi er inn i tiden og solcellepanel med tilhørende utstyr/batteribanker til hytter, fritidsboliger, båter, bobiler/campingvogner, golfbiler og andre formål har blitt en viktig del av bedriftens tjenester.

Miljø

Miljø er viktig for Batteri Olsen. Bedriften legger stor vekt på å bevare miljøet. Kjell har helt fra starten i 1955 levert batterier til kunder og forhandlere rundt i Telemark. Det har vært fra dag 1 og er en viktig del i leveransene å ta med defekte/brukte batterier i retur for levering til gjenvinning slik at batteriene ikke blir en kilde til miljøforurensning. En tjeneste kundene rundt i fylket setter stor pris på. Rutene gjennomføres regelmessig den dag i dag.


Over 65 år i bransjen

Batteri Olsen Skien AS har en lang og tradisjonsrik historie. Bedriften ble startet av Olaf Olsen og hans sønn Kjell Olsen i 1955.

Bedriften drives i dag av 3.generasjon Olsen ved Morten Batteri Olsen. Kjell overtok i den unge alder av 17 år da hans far døde brått. Det ble en tøff tid og mer en kamp for å overleve økonomisk i en tid hvor man satt stor pris på lite. Kjell hadde et veldig godt samarbeide og støtte fra Kvikk Horten AS og Ole Olsen(ikke i familie). Kontakten med Ole Olsen var virkelig som et godt familie samarbeide over mange år, og en god støtte i tunge tider. Noe som aldri vil bli glemt. 

Da Kjell overtok hadde han en god dag om han solgte 2 batterier. I dag har bedriften 7 ansatte og selger over 10.000 batterier i året. Kjell, som har passert 80 år, er fremdeles på arbeid, trives godt og setter stor pris på gamle og nye kunder som kommer innom for en handel, en prat og en kopp kaffe. Hans kone Irene er også stadig innom og rydder, steker vafler, vanner blomster, passer på gutta og ser til at det er kaffe til kundene.

Batteri Olsen Skien AS

Kjørbekkdalen 15

3735 SKIEN

Org.nr: 920 931 308


35 59 22 22